Onsdag

och fortfarande ingen bebis.. att jag bara inte kan ställa in mig på att få gå ett par veckor över tiden. Kan inte sluta hoppas dock och letar minsta lilla tecken, men inget. Är så trött på dessa nätter med dålig sömn, utan att ens ha en bebis att ta hand om. Är helt slut redan innan liten kikat ut. I morse vaknade jag kl 4 och kunde inte somna om, istället var jag jätte hungrig och tvungen att gå ner och ta en macka.

Fick avbokat min tid till bm i dag också, orkade bara inte.

I går däremot fick jag lagt mig i badet med ett glas mosserat alkoholfritt vitt vin och bara njutit. Öste i bra med mitt ungerska badsalt som jag inhandlade i budapest förra året när jag och mamma var på en 5 dagars spatripp. Nu är snart alla produkter slut, dags att unna sig en ny resa till våren tror jag bestämt.


Vill ha bebis nu, tack!

Vad jag önskar att liten kunde kika ut nu!
I dag är jag i v 38+2, och längre än så här har jag inte gått med någon av de andra två. Önskar att denna lille skrutt kunde göra som sina syskon, men de är väl för mysigt i magen klart.

I lördags fick jag för mig att vi skulle sticka in till torp en sväng, kanske de skulle få fart på sakerna, men icke. Blev knappt något shoppat heller då min rygg inte alls var med på att gå i affärer. Blev en smaskig fika på briggen och en sväng in på hm & pondus, el giganten och bauhause.


Mina små trollgryn :)


Käre maken min som inte alls är så sur som han ser ut :)

Innan hemgång fick vi köat i 40 min för att lillan skulle få ansiktsmålning. Efteråt var hon dock inte alls speciellt nöjd. Ändå vägra hon ändå tvätta bort det på kvällen, inte lätt!






I går, måndags, vart jag hos bm igen och nu var helt plötsligt trycket kanon och ingen äggvita i urinen längre, skönt. Fast ska tydligen ändå gå dit varannandag för säkerhets skull. Efter bm stack jag ut till göken, mer planer på att få ut lillen, men det var utan verkan de också. Fick bara ont i ryggen. Fyndade dock en bok för ynka 40 kr,
lättläst och bra innehåll, "Kom i form efter förlossningen" Sally Lewis.






Hmhmhm..

Idag gjorde vi ultraljud igen, mest för skoj skull då bm hade tid. Springer där varannan dag då jag har fått lätt havandeskapsförgiftning, så hon menade på att jag blivit vipp och behöver lite extra förmåner för att piggas upp :).

På könsultraljudet fick vi reda på att vi väntade en liten flicka, idag på ultraljudet fick hon in en klockren bild mellan benen, och vår flicka visade sig vara en POJKE!

Nu vet vi inte riktigt vad vi ska tro *s*
Fast det gick knappast att ta miste på vad vi såg, den lilla manligheten var väldigt tydlig :)

Spelar absolut ingen roll vad de blir för en liten filur, men nu är allt i klädväg förberett för en flicka. Får bli mera babyshopping iaf, ett som är säkert :)


När jag ändå var nere på torget stack jag in på mq för att se om de fanns något fint som jag kanske kunde komma i. Jodå, hittade en tunika från Stockholm i stl 44, stooor. Orkade inte prova utan tog den och ett par andra plagg och kände mig jätte nöjd. Väl hemma igen drog jag tunikan över huvudet och inser att den sitter som ett korvskinn!

Suck!

Fast den blir nog bra när liten är ute... hoppas jag. Perfekt med knappar fram så man kan knäppa upp och amma.





Update

100920 blev jag stolt faster till världens sötaste Enya Marie, född på Varbergs sjukhus med planerat snitt. Riktigt snäll liten docka som bara äter och sover, tur de har min käre bror Stefan & hans Emelie.




Själv går man här fortfarande med stor mage, i morgon är jag i vecka 37+0. tycker det börjar bli dags för lillan att kika ut minnsan. Är stor som ett hus och otymplig som en lastbil. Vad jag än gör så bara flåsar jag *s*.



Börjar bli klar med alla stora inköp till lillan iaf. Både vagn och bilbarnstol är fixat. Tack vare min kära vän Linda fick jag fyndat ett smidigt babyskydd och på blocket hittade jag vagnen som jag ville ha till nästan halva priset mot nypris, perfekt. Blev så en Bugaboo Cameleon med grå bas, köpte till ett nytt svart topset och en varm åkpåse. Till sommaren passar de fint att byta ut till offwhite tror jag allt. Så nu ska jag bara köpa till ett par snöhjul också, och en bas till vagnen för att klicka i babyskyddet. Får ta de i veckan, måste ändå ut och köpa bebissäng. Funderar på vagga/korg eller spjälsäng direkt? hmm..

Och den kära BB väskan står färdigpackad på vagnen.



I veckan fick vi också äntligen bytt vår bil, så nu är vi åter igen kombiägare och dessutom saab ägare. De trodde jag aldrig, inte överförtjust i just saab. Både diesel och automatväxlad är nytt för mig, men de ska nog gå. Har dock redan gjort några läskiga tvärbromsningar, vill gärna koppla och växla. Hoppas den håller *s*.
Ska bara ner till saab och koppla ur airbagen också, så vi kan har lillan fram om vi vill. Fast har funderat lite på hur säkert det är egentligen?





Här hemma har de hunnit pysslas och donas lite i övrigt. Jonas och snickaren har fått bytt panelen och målat om, skönt. I veckan som kommer ska de byggas farstukvist, om snickaren har tid, hoppas.

Mormor & morfar kommer upp för att hjälpa mig att klä om gungstolen jag "lånade" av mamma. Hittade ett riktigt fint ljusgrått tyg på göksäter, orust, för bara några hundralappar. Kommer bli kanon snyggt med en ljusrosa kudde från hm i, som jag klickade hem häromdagen.




För några veckor sedan roade vi oss med att baka bullar. Jag gjorde ett par plåtar och ungarna några. Jag frös så ner 3 påsar och barnen varsin.

Igår var min käre bror Wasse här och skulle ta ner byggställningen, och de skulle självklart fikas. En bullpåse fanns kvar, men gissa vad som fanns i den. Bara tomma bullformar *s* Barnens påsar var dock fulla, men mina bjudbullar borta. Mina små busungar har alltså vart och smygit i frysen. Dock smakade barnens bullar minst lika bra som tur var :) William var riktigt stolt när han fick gott beröm av morbror Wasse :)







RSS 2.0