Våfflor!

Våfflor på våffeldagen är självklart i vårat hem. Lr iaf när man kommer ihåg att den infaller. ;)

Här har det gräddats över 20 st till barnen och deras kompisar idag. Serverades tillsammans med vispad grädde och hemmagjord hallonsylt. Mums!

 

 

 


Äntligen sulky

Det blev en svart chicco lite way som fick följa med hem i fredags, efter lite velandes.

Hade först tänkt mig en quinny zapp extra, men gillade inte riktigt att den fälls i två delar. Annars verkar den toppen bra.

Chiccon kändes dock aningens smidigare som resevagn och var dessutom billigare.

Dynan köpte jag förra året till bugaboon, men den passade lika bra i denna. Perfekt!



En vecka i solen


Snaaart kommer vi ligga och gotta oss här hela familjen






I början på maj åker vi till vackra Rhodos för lite härlig solsemester. Ska bli riktigt skönt med värmande sol, bad och riktigt god mat. Vi valde ett all inclusive hotell för enkelhetens skull, lite tråkigt kanske, men ack så bekvämt när man reser med små barn.

Lite nervöst är det dock också, länge sedan vi reste med barn under 2 år. Känns som att det är så mycket mer att tänka på. Just nu är det resevagn som står högst upp på inköpslistan, har dock svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha!





Bebis nummer fyra

Idag var det dags för rutin ultraljudet. Alltid lite nervöst innan, men allt såg så fint ut.
Redan i v 21, tiden går galet fort.

 

 


Tysklandskryss

Välkomstdrink, bubbel och vin javisst, en annan gravid fick ju nöja sig med bubblande vatten. ;)

Här sov vi gott.

Julmarknaden i Kiel kryllade av godis & bakverksstånd. Lite annorlunda mot här hemma i Sverige. :)

Värmande stopp inne på Starbucks, enda stället som hade öppet i hrm kanske hela Tyskland? Missade helt att Tyskland mfl. länder har söndagsstängt i sina butiker. Suck.

I december smet vi iväg på en liten kryssning till Tyskland med goda vännerna Amanda och Robert. Jätte mysigt och skönt med lite egen tid.. God mat, gott sällskap och lite shopping på de. Härligt.

Lite sugen på att boka in ännu en närmare sommaren, fast med barn. Finns ett ganska stort tivoli i närheten av Kiel som jag minns att jag uppskattade som liten. Kryssningen är alldeles lagom tycker jag både med och utan barn, 2 nätter ombord och en heldag i Tyskland. Vill man kan man boka ytterliggare nätter i Tyskland givetvis.

Mysigt avbrott i vardagen. :)



RSS 2.0