Konstigt..


vet att jag skrev ett första inlägg här under allmänt, men nu tycks de vara borta..?

Det här med att blogga är helt nytt för mig, får se om jag lyckas förstå mig på det..

Får upprepa mig för säkerthetsskull kanske, denna bloggen kommer till stor del handla om graviditet och kanske lite heminredning, då de är ett av mina stora intressen.
Vi får se :)


Baby nr 3

Tredje graviditeten, känns lite overkligt ännu.
Jag ska bli trebarnsmor!

10 år efter första barnet, nästan exakt :)

Nu är jag inte längre ung mamma utan hmm medelålders.
Ingen som kommer höja på ögonbrynen på mvc, ingen som kommer kika konstigt på mig på stan. Inte för att jag någonsin upplevt något negativt från omgivningen tidigare, men jag kan bara tänka mig hur folk reagerade i smyg. Nu är man ju plötsligt vuxen, lite åldersnojja har jag allt efter att jag fyllt 25 år. Ett tu tre så har jag fyllt 30 år också, käre nån. Fast jag känner mig som 20 fortfarande ;)

Idag är jag i vecka 12+2, inskrivning avklarad i förrgår.
Tog 2 hela timmar, men allt var så bra så. Var lite orolig för att jag är tjock denna gången, alltid vart så smal förr, men bm sa att de va ingen fara. Ska försöka att inte gå upp mer en 10 kg iaf, kan jag amma bort de överflödiga sedan kanske, om jag har tur.

Mitt illamående har börjat ge vika och min trötthet är lite bättre, hoppas man inte råkar ut för några andra graviditeteskrämpor senare. Foglossning hade jag med dottern, inte kul.

Magbilder från v 11+2 & v 12+2
Tycker den växt ganska mycket på bara 1 vecka :)

11+2 12+2


RSS 2.0