Lite i Luddes lilla hörna

Italienska Zzzooolight barnlampa



Luddes fina Zzzooolight Pingvin slocknade igår och för att byta lampa måste den öppnas. Livrädd för att förstöra plasten lyckades jag tillslut pilla upp den. Ut ramlar massa små plastbitar, vilka visar sig höra till skyddet som sitter runt själva glödlampan. Fick loss hela "tuben" och den ser himla konstig ut och nu när den är hålig ger lampan ett helt annat sken. Mycket starkare, så himla tråkigt.


Visst ser det skumt ut, ska ju inte kunna bli så här tycker man.

Annars tycker jag att de här zoolight lamporna är så otroligt söta. Har ju egentligen dille på elefanter, och hade siktat in mig på den vägghängda elefantmodellen från början. Men så hittade jag denna av en slump på tradera. Helt ny i kartong från bellabo.se. Lika söt den tycker jag, även om en vägghängd hade vart mer praktisk.


Elefant mobil från Danska Flenstedt



Älskar denna enkla mobil. De svävande plast elefanterna dansar utan påverkan ovanför sängen. Perfekt i färgskalan små barn ser absolut bäst.


Sandberg tapet Dino i svart


Önskar att jag hade ett helt rum här hemma till min lille Ludwig, men icke ännu. Av denna fina tapet knåpade jag iaf ihop en stooor tavla som placerades i hans lilla hörna, ovanför spjälsängen.

Gulliver spjälsäng från Svenska Ikea ;)



Lexington spjälskydd i vitt




Påslakanset från gripsholm blå/vit



Hade helst velat bädda med lexington, men detta är ett fint budget alternativ.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0