Små överraskningar





Farmor och faster har vart i farten som vanligt, de kan ju inte låta bli, som de säger. Spontana små överraskningar till lillen blir det allt som oftast. En liten outfit och första spargrisen fick han nu i fredags. Gillade de gröna chinosen, han har likadana i beige som tyvärr blivit för små. Så tuffa. :)




Nathalie hittade en liten bok i sin bokhylla av Ulf Lundgren "Ludde och Hugo", tyckte hon var kul och var bara tvungen att läsa den för våran lille Ludde. :)

Hon har även bytt blöja och hon & William har vart med och gett Ludde gröt idag. De är riktigt gulliga mot lillbrorsan och tycker än så länge att det är toppen med ett syskon. Det går bra att vi skaffar en bebis till säger Natta, om det blir en tjej nästa gång. Annars är det orättvist. William förklarade också nu här i kväll att han inte alls vill vara äldst i syskonskaran, han skulle vilja ha en storebror. Bliir lite svårt att lösa. *s*

Nu ska jag spana på Big Brother, helt sjukt de programmet ju. Käre nån, vuxna människor. Dock är det pinsamt roande så de går ju nästan inte att låta bli att kolla!

Funderat på Vanessa, vet alla att hon är fd kille?
Tänkte mest på han göteborgaren, kocken, som verkar vara aningens sugen på henne.

Hoppas inte städfreaket åker ut, hon är ju galet rolig att se på. Vilket temprament. *s*


Kommentarer
Postat av: Linn, 21 år mamma till William

sådana underbara bilder! den översta tycker jag att ni ska förstora!

haha, ni kan ju alltid adoptera! ;)

tack för länkarna!

2011-03-14 @ 19:36:25
URL: http://myheritagetotheworld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0